Book online,
enjoy your flight!

Se intampla in primavara lui 2002, cand dintr-o intamplare, 4 amici am decis sa infiintam o agentie de turism in Iasi. Ne-am dedicat 100% acestui proiect, am muncit impreuna zi de zi si ne-am tratat clientii si partenerii de afaceri cu respect.

Au trecut ani, echipa s-a marit, la fel si portofoliul nostru de clienti, am primit acreditarea IATA, iar compania Austrian Airlines ne-a acordat statut de "Austrian Travel Partner".

Unii ar spune ca am ajuns in topul vanzarilor de bilete de avion la nivel regional; noi credem insa ca mai avem mult de muncit si ne dorim sa castigam increderea clientilor din intreaga tara. Speram ca acest site, pe care ni-l dorim simplu si util, sa fie un pas inainte.

Pe scurt, astia suntem si am fi onorati sa deveniti clientul nostru. Vom face tot posibilul sa va demonstram ca pasiunea poate face minuni.

Echipa Travis
www.fly4.ro

Testimoniale

 • Inca de la inceputul colaborarii noastre, Travis s-a dovedit un partener strategic pentru Austrian Airlines in zona Moldovei, confirmand pe deplin increderea noastra la acordarea statutului de Travel Partner.

  Monica Cazan

  Sales Executive
  Austrian Airlines

 • Ecolab + Travis = o colaborare cu traditie, am putea spune. Profesionalism, raspunsuri prompte de fiecare data, flexibilitate, energie pozitiva si mult elan tineresc.

  Gabriela Munteanu

  Iasi Office Manager
  Ecolab SRL Romania

 • Fly4.ro - un produs actual, eficient, adaptat nevoilor pasagerului modern, in viziunea celei mai dinamice echipe din Iasi: Travis.
  Succes!

  Dan Petrescu

  Trade Account Manager
  AIR FRANCE and KLM Romania

 • Va multumim pentru promtitudinea cu care raspundeti fiecarei solicitari. Apreciem profesionalismul si calitatea serviciilor pe care echipa Travis reuseste sa le impuna pe piata romaneasca de profil.

  Mihaela Stan

  Office Manager
  Peli Filip Bucuresti

 • La Travis am regasit cu bucurie o echipa de profesionisti, pe care te poti baza 24 din 24. Felicitari si success in continuare!

  Madalina Cretu

  Country Commercial Manager
  Romania si Republica Moldova
  Malev Hungarian Airline

 • Utilizez serviciile agentiei Travis de aproape 10 ani. Ei sunt prietenii si sfatuitori mei sinceri si eficienti in calotoriile mele. Serviciile oferite sunt de calitate si exceleaza prin promtitudine si amabilitate.

  Prof. Dr. Cornelia Vasile

  Institutul de Chimie Macromoleculara "Petru Poni" Iasi


powered by bilete de avion
Protectia consumatorilor A.N.P.C.

copyright ©2009 - 2020
Travis Tourism
All rights reservedfabricat la markfactory
Transfer auto gratuit la aeroportul din Iasi!Afiliere bilete avion agentii non-IATABilete de avion - serviciu personalizatRezervi online bilete de avion si castigi

Bilete de avion. Bilete de avion ieftine.

bilete de avion

bilete de avion

, rezervare bilete de avion, rezervare online bilete de avion, avion romania, bilete de avion iasi, bilete de avion bucuresti>

bilete de avion simplu

, travis tourism, biletele de avion, emitere bilete de avion, emitere bilete de avion online, austrian iasi

bilete de avion bucuresti, bilete de avion iasi, bilete de avion cluj, bilete de avion sibiu, bilete de avion timisoara, bilete de avion tulcea

rezervari bilete de avion ieftine,oferte bilete de avion, mii de zboruri bilete de avion, verificare zboruri online, zbor ieftin, bilet de avion

bilete de avion non-iata

, agentii non-iata, afiliere bilete de avion non-iata, emitere bilete de avion non-iata, modul vanzare bilete de avion